2007. augusztus 7., kedd

Westie Olimpia

Egy kiszivárogtatott memóból tudhattuk meg, hogy a 2004-es Olimpiára beadott egy pályázatot Waitakere City is. (infó a nem helyieknek: Waitakere City Auckland egyik hírhedt külvárosa helyesbítek, A Greater Auckland régió egyik városa, Auckland Citytől nyugatra, és egyik itt lakó kedves olvasónk elmondása szerint az itt leírtakat csak annyira kell komolyan venni, mint azt az állítást, hogy Waitakere City is jelentkezett a 2004-es Olimpiára). A pályázat a következőket tartalmazta:

Nyitóünnepség
Az Olimpiai lángot az egyik (lehetőleg a New Lynn környékről származó) városlakó által dobott Molotov-koktéllal gyújtja meg, hagyományos símaszkot viselve. A láng egy a stadion tetején lévő áruszállító konténerben lesz.

Az események
Az előző Olimpiákon Waitakere versenyzői nem igazán remekeltek. Ezen szeretnének segíteni azáltal, hogy néhány sportágat kissé módosítottak a helyi sportolók javára.

100 méteres gyorsfutás
A versenyzőknek videómagnót és mikrohullámú sütőt (egyet-egyet mindkét kézben) kell fogniuk, és a startpisztoly hangjára egy rendőrkutyát is eleresztenek a sportolók mögött 10 yardra.

100 méteres gátfutás
Ugyanaz, mint az előző szám, csak akadályokkal tarkítva (pl. motorháztetők, sövények, kertek, kerítések, falak, stb.)

Kalapácsvetés
A versenyzőknek ebben a számban választaniuk kell egy kalapácsfajtát (szögkihúzós kalapács, pörölykalapács, stb.). Az lesz a győztes, aki a legsúlyosabb testi sértést okozza a nézők közt a megszabott időn belül.

Lövészet
A helyiek erős kihívásnak néznek elébe ezen esemény során. Az első cél egy mozgó rendőrautó. A második körben a versenyzők postásokra és pénzszállítókra céloznak.

Ökölvívás
Az ökölvívásban csak férj-feleség párosok nevezhetnek, és Péntek este lesz megtartva. A férjnek adnak 15 korsó Lion Red sört, a feleségnek pedig megmondják, hogy ne készítsen a férjének teát, amikor az hazaér. A menet ezt követően kezdődik.

Kerékpáros időmérés
A versenyzőket felkérik, hogy törjenek be a Kelston Boy középiskola biciklitárolójába, és kössenek el egy drága mountainbike-ot, ami valami vidéki anyuci kicsi fiáé, aki először van otthonról távol. Mindezt az idővel versenyezve.

Kerékpáros üldözés
Ugyanaz, mint az előző szám, csak a bicikli tulajdonosa az Ausztrál rögbicsapat egy vendégjátékosa, aki látta a lopást.

Modern öttusa
A sportágak megváltoztatták, így a következőket tartalmazza: rablótámadás, betöréses lopás, besurranás, autólopás és gyújtogatás.

A Marathon
A biztonságos útvonal még eldöntésre vár, de a versenyzőknek kiosztanak éles botokat és zsákokat, hogy legyen mivel összeszedniük a szemetet, amerre futnak.

Úszás
A versenyzőket ledobják a Whau Creek-i hídról. Az első három túlélő kap érmet.

Férfiak 50km-es sétája
Sajnálatos módon ezt a számot törölni kell, mert a rendőrség senkinek nem tudja garantálni a biztonságát, aki Waitakere City utcáin sétál.

Torna
Ezúttal egy elhagyott húsüzemben lesz megtartva, és hulla-hopp, valamint húskampókról lógás is lesz benne.

Ritmikus gimnasztika
A versenyzőket aszerint pontozzák, hogy mennyire tudnak részegen billegni Metallica zenére.

Váltó
Négy versenyzőnek kell egy szabadon választható háztartási gépet lenyúlni egy New Lynn-i házból, és visszajutni Hendersonba legalább négy lopott autót használva.

Baseball
A versenyzőknek acél baseball ütőkkel kell játszania. Az érem azé a versenyzőé, aki a legtovább marad talpon.

Diszkosz
Itt fog eldőlni, hogy melyik versenyző tudja leszedni egy Holden dísztárcsáját, és a társának áthajítani a leggyorsabban.

A záróünnepség
A szórakoztatást a Titirangi Egészséges Közösség drogellenes kampány tagjai által előadott rave-tánc, valamint szinkron kődobálás és zene a Henderson Közösségi Kórus előadásában biztosítják. Az Olimpiai lángot egy a stadion szomszédságában lévő ház legfelső emeletéről kihajított használt mosógéppel oltják el. Ezt követően a stadiont bedeszkázzák mielőtt a helyi sportolók betörnének oda és elvinnék az összes rézcsövet és központi fűtésű vízmelegítőket.

Nincsenek megjegyzések: