2008. március 20., csütörtök

Ajándékbolt a köbön

Most, hogy már van autónk, végre meglátogattuk a legközelebbi bevásárlóközpontot is, ami történetesen a Massey-i Westgate, kerek három kanyarra innen (persze a kanyarok közt autópálya is van, így az a három kanyar 7 kilométert jelent). A fogyasztói társadalom által ránk nehezedő súlyt már muszáj volt enyhíteni, mert nagyon nyomott. Az autót használtan vettük, így az nem ér, úgyhogy most mentünk a leárazott friss áru szaga után.

Vettünk féláron szép étkészletet (4 dollár per darabért kár lett volna otthagyni), meg ezt-azt, de nem is ez a lényeg, hanem hogy van ott egy naggyon tuti ajándékbolt, mit bolt, áruház. Craftworld a neve, és veszett nagy területen a giccstől a gyönyörű ajándéktárgyakig minden van benne, köztük sok sok ötletes dolog is. A legjobb, hogy kicsiny, méteres környéki standokra van felosztva a nagy áruház, ahol az egyes kis kirakatok önmagukkal szép összhangban, igényesen vannak berendezve, hogy az embernek már-már kicsordul a könnye a sok szép portéka láttán.

Természetesen nem tudtunk eljönni pukekós ajándék nélkül, így az otthoni pukekósereg ismét tovább gyarapodott. Csak költözni ne kelljen egyhamar :)

A Craftworld-öt viszont mindenkinek csak ajánlani tudom. Az is biztos, hogy minden hazalátogatás előtt ide fogunk zarándoklani.

3 megjegyzés:

Pappito írta...

a craftworld az nem az, ahol a kézművesek árulják a saját kézműveiket standokon?

mintha lenne nekik webjük is, de csak rémlik..

Pukke írta...

De igen, az. Be is linkeltem a weboldalukat.

Andi írta...

Hát, egyvalamit sajnálok, hogy végül nem vettem egy szép greenstone függőt (bár a Martinborough Fair-en vettem egy pár szép apró fülbevalót ebből a gyönyörű zöld kőből...). Hát ez van, már így jártam... :-(