2008. augusztus 18., hétfő

Goldenblogról Érkezőknek

Kicsit több, mint egy év alatt majdnem négyszáz bejegyzést sikerült összehoznom, azt pedig nem várhatom el, hogy a Goldenblog 2008 helyi.érték kategóriáján keresztül ide érkező olvasó gyorsan átlapozza mindet, így gondoltam készítek egy kis összefoglalót a szerintem érdekesebb témákról.

Aki például Új-Zéland változatos tájaira kiváncsi, az olvasson bele bátran az útinapló kategória cikkeibe, amely január 19-től egy hónapon át tartalmazza körutazásunk élményeit. Szintén változatos helyeket mutattam be az Auckland melletti Waitakere Ranges tájaiból.

Akit inkább a helyi kultúra vagy épp a nyelvjárás érdekel, az bátran lapozgasson a humor és a kiwiangol rovatokban, vagy kezdje az ismerkedést a "kicsit madár, kicsit gyümölcs" bejegyzésemmel.

Új-Zéland különleges élővilága iránt érdeklődőknek sok-sok lehetősége akad megismerni a madarakat, növényeket, ha pedig mindezen csodák élőhelyére is kiváncsi lenne, akkor bizonyára a földrajz kategória is leköti figyelmét.

Emellett a helyi sajtó melléktermékét is szoktam kommentálni, de mindezen témák mellett a leginkább a pukekó madarakról szeretek megemlékezni.

Kellemes olvasást kívánok, a szavazatokat pedig nagyon köszönöm!

Nincsenek megjegyzések: