2007. november 15., csütörtök

Fehérköpenyes vérszegénység

Vízumügyben többet jártam orvosnál az elmúlt pár hónapban, mint az azt megelőző pár évben összesen. Nincs nekem semmi nyavajám, mivel a túlsúly megoldódott, a krónikus időzítés-zavar pedig nem számít annak.

Júliusban, az EOI kihúzása után egyből húztunk intézni a kötelező orvosi vizsgálatot, hogy ne az legyen a szűk keresztmetszet. Nos, nem az lett, illetve mégis. Ugyanis az ITA csak szeptember végén érkezett meg, és felvetett egy minősítésbeli dolgot, ami azóta ugyan megoldódott, de ez elvitt még egy bő hónapot. Így most ott tartunk, hogy tegnap kellett volna Londonba érkezzen a vízumkérelmünk, hogy az orvosi vizsgálat érvényessége épp ne járjon le. S mivel itt még nem tartunk, most épp a csigaposta miatt, lehet újracsinálni a laborleleteket, ami csak azért macera, mert megint kétszer is lecsapolnak, amit a múltkor sem sikerült nekik ügyesen. Az anyagiakat már meg sem említem, végülis nem ez lesz a legnagyobb tétel.

Szóval aki nem szereti, ha vért vesznek tőle, az ráér akkor elkezdeni az orvosit intézni, ha már csak az van hátra. Én meg megyek fizetős vámpírékhoz újra megtudni, hogy továbbra sem hordozok semmi macerát. Komolyan mondom, egy - khm - "szakmabelit" sem szűrnek ennyiszer nemi betegségekre, így nem tudom minek ez a szoros határidő... de legalább lesz összehasonlítási alapom, mert most a Mária utcát fogom kipróbálni a múltkori ÁNTSZ labor helyett. Drukkoljatok, hogy elsőre megtalálják a vénámat, és lehetőleg ne perforáljon utána, mint eddig.

Nincsenek megjegyzések: