2008. április 18., péntek

Zavaros víz

Ma kipróbáltunk egy mikróval elkészíthető forró csokit, amihez a finom tejcsokibogyókon kívül csak tejre volt szükség. Na, ez utóbbi helyett itt csak valami förmedvény van. Már hallottam, hogy itt a tej nem az, mint otthon, de azt álmodni sem mertem, hogy ennyire más. Ránézésre kicsit hígabb, homogén fehér színű, szaga semmi, az íze viszont valami vizezett műanyaghoz hasonlít.

Mit mondjak, sokat ront a forró csokoládé élvezeti értékén. De hát ez van, ezt kell kerülni...

1 megjegyzés:

scarpetta írta...

Tamás, van egy kék dobozos (tartós) tej, Anchor Blue top a neve, az finom. Lehet kapni rendes nem palackosat is belőle, ha nálatok esetleg jobban fogy.
A mikrós forrócsokira nem mondok semmit. :)))))

(whatever) Zsuzsi