Közérdekű bejelentés következik. A "hazai ízek nélkül szenvedek" életmód klub Auckland-i tagozatának jó hírrel szolgálhatunk: a minap belefutottunk egy szerb származású kolbászkészítőbe a Titirangi piacon.
A 100%-ban természetes alapanyagokból készült, adalékmentes "Roštilj kobasica" fantázianevet viselő házikolbászt lemeóztuk, a minőségi vizsgán jelessel átment.
Aki szeretné maga is kipróbálni, de nem bír a következő piacig várni, látogasson el bátran a Salaš Delicatessen weboldalára útbaigazítás végett.
Jó étvágyakat, további kellemes ünnepeket!
2009. december 26., szombat
Hazai ízek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Szia! Megnéztem a honlapjukat, ha ki tudod próbálni a füstölt nyakat (Vrat néven fut), erősen ajánlom! Ha a kolbászt jól csinálják, akkor valószínűleg azt is, és ha jól csinálják, akkor az nagyon jó! :D
Megjegyzés küldése