2007. december 29., szombat

Fél év nagy idő

A mai napon ünnepli feledik évfordulóját a Pukekó Kaka blog! Bámulatos, hogy rohan az idő, bár már azt is hallottam, hogy nem a napok rövidülnek, hanem az életünk. Sebaj, eggyel több ok, hogy valami maradandót alkossak :)

A kezdetek óta vezetek egy külön kis jegyzetet, ahova bevésem azokat a témákat, ötleteket, amikről írni szeretnék még, eredetileg azzal a céllal, hogy nehogy téma nélkül maradjak, de mostanra inkább az látszik, hogy a lehetséges témák egyre csak sokasodnak, miközben az archívum is növekszik. Bizony mondom, Új-Zéland egy kimeríthetetlen témakör.

Ha ehhez még hozzátesszük azt is, hogy hamarosan megkezdődik számunkra az "Új-Zéland: második felvonás" című valóságshow, amely az első felvonásnál lényegesen hosszabb lesz, így sokkal több élményről, infóról tudok majd első kézből beszámolni, akkor nyugodtan mondhatom, hogy lesz folytatás.

De addig is, a fél-évforduló alkalmából ezúton is köszönöm kitartó figyelmeteket és hozzászólásaitokat. Csak így tovább!

1 megjegyzés:

Secima írta...

Fél év tényleg nagy idő.:) Mi hamarosan 2 évesek leszünk. Huhh!
Jó ötlet, hogy gyűjtöd a témákat. Bár az is igaz, hogy ha kint lesztek, akkor biztos az lesz a gond, hogy mit hagyjál ki, mert annyi írni való lesz. A lényeg, hogy folytatsd. További jó blogolást kívánok!:))