2007. december 6., csütörtök

A változás szele

Ki tudja, miért van az, hogy amikor az ember élete épp változni készül, akkor mindenféle furcsa jelenségek kezdik felütni a fejüket?

Az elmúlt két hét alatt a harmadik amúgy hosszú élettartamú izzó égett ki a lakásban, miközben az amúgy megkímélt autónk elhagyta egy gyári dísztárcsáját, egy műanyag terelőakármije benyalt egy padkát, és valahonnan begyűjtött egy hosszú karcolást az oldalán.

Mintha a változás szelét érezve most jól megmakacsolnák magukat...

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia!

Csináltam egy összevont RSS feedet, amihez hozzáadtam a tiédet is. Ha használsz RSS olvasót, akkor itt éred el: http://feeds.feedburner.com/HelySzelleme_tij

Mi ez?

Zhaoman (http://zhaoman.blogspot.com/) munkájának köszönhetően még nyáron összegyűlt sok utazós (külföldi, magyarországi helyi vagy utazásról szóló) blog listája. Az eredeti cél az volt Gábor részéről, hogy a GoldenBlog versenyben legyen "Hely szelleme" kategória 2007-ben is, de ez nem jött össze, bár küzdött rendesen :-)
Mi Olaszországból, Milánóból írunk blogot és RSS olvasón keresztül olvasunk téged és még sok más blogot is - ezért Zhaoman listájából csináltunk egy összevont RSS feedet, hogy egybe lássuk az összes utazós magyar blogot.

Bővebb információt itt találsz: http://theitalianjob.freeblog.hu/archives/2007/07/16/A_hely_szelleme_tovabb_el/

Ha nem voltam érthető, csak kérdezz, ha pedig van olyan blog, ami nincs fent a listában, csak írj egy mailt :-)

Amby