2008. október 29., szerda

Lakás előnézet

Mielőtt tovább olvasnátok, azt tudnotok kell, hogy csak azért írok, hogy nehogy azt higgyétek hogy eltűntem, nem pedig azért, mert épp mondandóm is akadt. Mondandóm még csak volna is, de pillanatnyilag az életemben nincs egy nyugodt sarok, ahol zavartalan alkotói tevékenységet folytathatnék. Ennek fényében most ennyire telt:

Mivel a júliusi távozásunk alkalmával felmondtuk a lakásbérletünket, a megérkezésünket követő rövid időn belül újra kell találjunk egy megfelelő bérleményt. Nagy előnyünk, hogy már konkrétan ismerünk, láttunk néhány városrészt, így már van valami saját képünk is arról, ami amúgy a trademe ingatlanos képein keresztül nem jön át.

Ennek ellenére nem sokkal vagyunk előrébb, mint bárki, aki ismeretlenül tapogatózik, ugyanis a lakások legnagyobb része nem épp olyan, mint az a képeken látszik, döntés előtt megtekinteni erősen ajánlott, s azt pedig csak személyesen lehet. Ez egyben azt is jelenti, hogy a megérkezésünket követő egy-két hétre egy ideiglenes szállást is igénybe kell vegyünk, de ez most mindegy is.

Mostanára már minden másnap ránézek a trademe friss kínálatára, hogy képben legyek, de ennél többet nem tudok tenni még, legfeljebb izgulni, hogy a jobbnak kinéző bérlemények megvárjanak bennünket.

Annyi azonban már valószínű, hogy ezúttal Whangaparaoa felé vesszük az irányt, mert az többek közt közel van az autópályához is, Tiritiri Matangihoz is, meg szép zöld is. Már csak egy pont megfelelőt kell találni mire pont odaérünk.

6 megjegyzés:

Pappito írta...

Whangaparaoa klassz, az ország legnagyobb zsákutcája :)

tanzser, szépkilátás, nem őrjítő lakásárak.

és ami a fő, nem ciki, mint vesztinek lenni :)

glm írta...

Néztem a térképeket, tényleg nagy zsákutca lehet, na de sok sikert a lakás vadászatban.

Névtelen írta...

Pont lesz megfelelo lakas, mire pont ideertek :-)

Immacolata írta...

én is hülyenevű helyen akarok lakni!

Névtelen írta...

imma: Karakoszorcsok? :-)

Immacolata írta...

hobe: :P