2008. január 11., péntek

Nagykörút

Immacolatanak volt igaza, amikor múlt héten megjegyezte, hogy mi itt mindjárt megyünk, közben meg csak madarakról irogatok... Mert valóban, két hét múlva már javában nyaralni fogunk.

A múltkoriban csak egy kiskörút fért az időnkbe, ám most, hogy időnk, mint a tenger, mindjárt egy háromhetes körbetúrával kezdjük kintlétünket.

Egy kicsit bővebben egy Auckland - Waitomo - Rotorua - Taupo - Wellington - Picton - Nelson - Punakaiki - Greymouth - Franz Josef - Wanaka - Queenstown - Milford Sound - Te Anau - Catlins - Dunedin - Oamaru - Tekapo - Christchurch - Akaroa - Kaikoura - Picton - Wellington - Napier - Taupo - Rotorua - Mt. Maunganui - Auckland hurkot fogunk egyben lenyomni, majd keresünk valami lakhelyet, és onnan csillagtúrázunk tovább - kicsit lassabb ütemben - Northland, Coromandel, Waikato meg most még ki tudja milyen szép vidékek felé.

Ennek persze két következménye van: egyrészről lesz bőven miről írnom, másrészről viszont kevés időm és lehetőségem lesz a folyamatos blog frissítésre, így könnyen lehet, hogy hamarosan egy időre be kell érnetek kevesebb olvasnivalóval.

Na, most akkor nem csak madarakról írtam :)

2 megjegyzés:

Andi írta...

Majd tudasd, hogy ez dátumra hogy néz ki, mert talán keresztezik egymást útjaink idegenben (ez lenne ám az igazi móka! :-P)

Andi írta...

Átgondoltam. Ti már befejezitek a körtúrát, mire én elindulok... :-( Na sebaj.