2008. május 15., csütörtök

Szokatlan időjárás

Panaszra semmi okunk. A hét első két napján csak napot és kék eget láttunk. Tegnap ugyan voltak záporok, viszont cserébe több szivárványt láttunk, mint eddig összesen. A hét további részében pedig a metservice előrejelzése szerint kellemes meglepetésben lesz részünk.



Nálunknál többet tapasztalt helyiek szerint ez felettébb szokatlan így májusban. Persze ők sem panaszkodnak.

1 megjegyzés:

Albi írta...

Szia!

Nagyon jó a blogod! Kicsit betegesen "madaras" de nekem pont ezért tetszik! Hajrá pukekok!! :) Az egyik kedvencem a YouTube -on a kiwi amelyik végig barkácsolja a hegy oldalát fákkal majd "REPÜL"! Szenzációs kis film!
Nagy örömmel látom, hogy még mindig milyen jó az idő nálatok! Itthon gutaütést lehet kapni bár én ezt nagyon szeretem!
Na szóval, most jutott eszembe, hogy a
---2008. április 26. Címkék: madarak, állatkert--- ben
szereplő videó honnan ismerős, mert valahol már láttam ilyet vagy ilyesmit! Heteken napokon át törtem a fejem, hogy hol láthattam, mire végre ma meggyulladt a kis lámpaégő a fejem felett. :)
Ez egy PC-s játék pár évvel ezelötről aminek neve Syberia! Nem túl nehéz nem túl könnyű különös hangulatú és olyan játék világba pontosabban elhagyatott játék gyárba kalauzol ahol felhúzós gépek, robotok, tárgyak, eszközök között kell felderíteni a Rejtélyt! Nekem tetszett! Szóval a videón lévő Óra mintha egyenesen onnan származna!

Szép napot!