2007. október 28., vasárnap

A negyedik hónap

Egy újabb hónap telt el, már sorban a negyedik, amióta belekezdtem a bloggolásba. Azt kell megállapítsam, hogy ez sem volt egy unalmas hónap. Egy kissé átalakult a blog téma, így a madár- és növényleírások száma visszaesett, helyette mindenféle vegyes dolgok kerültek terítékre, hol komolytalan, hol komolyabb témák.

Október eleje óta egyértelműen az tartott mindenkit lázban, hogy ugyanmár melyik is a legújzélandibb madár. Mivel még van pár nap hátra a szavazásból, csak annyit mondanék, hogy aki még nem tette, szavazzon bátran!

Vagy a kisebb témaváltozás, vagy épp a madarak miatt, nem tudni, de a blog forgalma akkorát ugrott az elmúlt pár hétben, hogy az még egy kengurut is zavarba ejtene, ha Ausztrál blog lennénk, de nem vagyunk, így nem estek zavarba kenguruk. Az viszont dícséretes, hogy növekvő számban kapok ötleteket is visszajelzésként. Így volt ez az Animal Planet Keáról szóló műsorával, amit Secima ajánlott, és ami annyira tetszett, hogy azóta is minden ismerősnek viszek belőle egy másolatot, csak hogy mégegyszer megnézhessem, vagy mondjuk a youtube-on is megnézhető bulizós kakadu esete, amiről Immacolataéknak jutottam eszébe, el nem tudom képzelni miért.

S ha már itt vagyunk, megesett a második Új-Zélandi blogos találka is, így Csanádék után már Immacolataékat is volt alkalmunk személyesen megismerni. Lipi és Ilap pedig reszkessen, mert megyünk mi még az Ő utcájukba is :)

Végül következzenek az ehavi toplistás keresőkifejezések, amikkel a google-ön keresztül sikerült idetalálnotok. Most két csoportot emelnék ki: a biztosan téves "hívásokat", és azokat, akik maguk sem voltak biztosak benne, hogy kit "tárcsázzanak".

Akik nem azt találták, amit kerestek: (Kaká-t már nem is említem)


  • "diploma pénzért" - arra ott az ecseri piac

  • "festmény kakas" - még ha Pukekó Kakas festmény lenne

  • "olcsó sövény" - oké, sövényekről volt szó, de sok nem

  • "az utolsó rezervátum rajz film sorozat" - erről még csak nem is hallottam



Akik nem is tudták, hogy mit akartak keresni igazából:

  • "lakás kék kivi fal" - nos, kék kiwit még nem látott a világ

  • "takar a világ térképen" - hogy mit csinál a kicsoda?

  • "skizofrén gyógyszerek mellékhatása" - egy skizofrén gyógyszer maga sem tudja, hogy most akkor melyik hatása szándékos, és melyik a mellék...

  • "káka hegy" - illa berek, káka hegyek.

  • "kiwi a kultúrában" - na most ez melyik kiwi akar lenni? a madár, a gyümölcs, vagy a lakos?

  • "halolaj intelligencia" - világos: intelligens, mint a halolaj

  • "sok magot termel" - így legalább nagyobb eséllyel öröklődik



Akkor szerintem ezentúl a skizofrén gyógyszerek mellékhatásaként kialakult halolaj intelligencia jegyében folytatom, bármit is jelentsen ez.

Nincsenek megjegyzések: